2015. augusztus 23., vasárnap

Én? Gyilkos?

Sziasztok! Bocsi, a késésért. Remélem tetszik az új rész! Jó olvasást!

Elindultak visszafelé.
-Akkor hová tűnt a nővér?- kérdezte Jo.
-Mondjuk ebédszünetre ment!
-Mrs. Davis! Mrs. Davis!- valaki rohant feléjük a folyosón.
- Mi a gond?-kiáltotta vissza Mrs.Davis.
- Egy hullát találtak Breeanna Daniels szobájában!- Jo ismerte Breeanna-t. Sok barátnője volt. Jo-t pedig mindig kicsúfolták.
  Hirtelen emlékképek ötlöttek Jo agyába. A nővér hulláját ráncigálta Bree szobája felé. Aztán vége. Nem értette mi lehetett ez. Bár mondjuk nem annyira fura hogy egy holttestet pont az ellensége szobájába akarja elrejteni. De miért szeretné eldugni? Fura.
Tovább mentek Bree szobája felé. Az övé volt a 24-es. A lány ágya alatt a nővér hullája feküdt. Jo- nak újjab látomás játszódott végig a gondolatában. El akarta rejteni a halottat, de nem tudta, hogy hová dugja. Végül csak berugdosta az ágy alá, és elfutott. Aztán vége volt.
  Jo ránézett Breeannára.A lány a fotelében ült, és sírt. Valahányszor ránézett az ágyára, sikított egyet és tovább bömbölt. Jo nem értette mi baja van, hiszen ez csak egy hulla. Ilyenkor esett le neki, hogy ez tényleg egy gyilkosság volt, és a tettes itt van az intézetben. De ő, tudata legmélyén tudta ki a bűnöző.
   1 óra múlva megérkeztek a rendőrök. Jo éppen Bree-t nyugtatgatta, ahhoz képest, hogy ki nem állhatta. A nyomozók megvizsgálták a holttest minden egyes porcikáját.
- Egy orvosi szikével szúrták le.- állapította meg az egyik borostás férfi.- A szívét érte a találat.- Fölhúzott egy gumikesztyűt és kirántotta a kést a nővér mellkasából.
- Gyerekeknek nem szabadna itt lenniük!- kiáltotta egy másik rendőr és kivonszolta a két lányt a szobából. Jo újabb emlékképet látott. Az orvosnéni vért akart tőle venni. Ő felkiáltott:
- Hagyjon békén! Ne közelítsen azzal a tűvel!- aztán kiverte a nővér kezéből a szurit. Leugrott az orvosi asztalról és fölkapott egy szikét. A nő segítségért kiáltozott, de már késő volt. Jo irtózatos erővel az orvos szívébe döfte a tompa szikét.
A látomásnak vége. Ő lenne a gyilkos? Már emlékszik. Megölte a nővért. Még ő maga sem értette hogy miért felejtette el ezt az egészet. Talán bevett valamilyen gyógyszert. De ezt senkinek nem említheti meg. Ez csak az ő kis psychopata titka.
  A rendőrök ujjlenyomatokat találtak a gyilkos eszközön.  A nyomozók át fogják vizsgálni Rottenburg lakójainak az ujjlenyomatait. Sőt, az is lehet hogy az egész államét. Jo úgy érezte, hogy el kell menekülnie ebből a világból. De nem tehette. Bűnhödnie kellett.

4 megjegyzés:

  1. Szia! Vár egy díj a blogon: http://avengers-restart.blogspot.hu/2015/08/dij-2.html?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Megint én. Nagyon tetszik a blog, érdekes az alaptörténet, kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle. Jo karakterét is megszerettem, pedig nem pont a könnyen megszerethető kategóriába tartozik. És Scarlett is nagy kedvencem. :)
    Tetszik az egyszerű, mégis sokatmondó design. Ha egy apró tanácsot elfogadsz, néhol lehetne több leíró rész, pl hogy Jo mit érez, mi zajlik le benne, de így is élvezhető.

    Ui. Szereztél egy új feliratkozót és kitettelek a cserék közé nálam! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Örülök neki, hogy te vagy! Köszönöm a kedves szavakat és megfogadom a tanácsod. Eddig azért nem írtam nagyon Jo érzéseiről mert E/3-ban íródik a történet. Másrészt Jo nem egy érzelgős csaj. :D Egy ilyen bloggertől mint te vagy, ezek nagy szavak.

    VálaszTörlés