2015. szeptember 20., vasárnap

Mi történt Dr. Bross-al?

- ...esetleg rokonok vagyunk?- kérdezte Jo. Egy orvos közeledett feléjük.
-Miss. Brown!
- Igen?- kiáltott egyszerre a két lány és felnevettek.- Melyik?
- Joanna Brown!- mondta hangsúlyozva a Joanna szót és leszedte a bilincset a lábáról. Elindultak az ajtó felé. Jo visszakiáltott Juliette-nek:
- Mikor születtél?
- 1864. április 19.- Jo ennek hallatára majdnem összeesett de nem akarta, hogy még őrültebbnek nézzék. Pontosan ugyan ezen a napon született ő is.
  -Szia! Én vagyok az új kezelő orvosod! Dr. Br...
- De hová tűnt Dr. Bros?
- Dr. Bros-t áthelyezték másik intézetbe.
- De én őt akarom!
- Sajnálo...
- Dr. Winston!- szólt közbe a recepciós és Dr. Winston, Jo új kezelőorvosa leállt beszélgetni vele. A lány pedig a pillanatot fogva, elkezdett rohanni. Amikor már úgy érezte, hogy elég messze van az orvosa, nekidöntötte a hátát egy ajtónak és leüllt. Nem kötődött Dr. Bros-hoz mégis sírt, aztán sikított egyet. Igaza volt Juliette-nek, ez a hely önmagában egy óriási szarság.
  Dr. Winston megtalálta. Nem szólt hozzá semmit, csak elvonszolta a szobáig, aztán ott hagyta a földön.

 Másnap délig csak üldögélt a szobájában. Meghozta az orvosa az "ínycsiklandó" ebédet. Úgy nézett ki, mintha néhány gyümölcs darab mellé rizset turmixoltak volna. 
 Jo úgy döntött, hogy megkeresi Juliette-t:
- Kint fogyasztanám el az ebédem.- Dr. Winston még mindig nem szólt hozzá, de igazából Jo sem nagyon akart beszélgetni. Az orvos összebilincselte a lábát és elindultak. A folyosók üresek voltak, Jo nagyon remélte, hogy Juliette kint lesz a kertben. Rosszul gondolta, a padok üresek voltak, csak két gyerek volt kint.
 Viszont valami más történt. Jo meglátta Dr. Bros-t!
- Dr. Bros! Dr. Bros!- kiabált. Az or vos észrevette de úgy tett mintha nem látta volna.

3 megjegyzés: